- spesialleverandør av ingredienser og krydderblandinger til næringsmiddelindustrien

Medaljedryss over fiskematprodukter laget
med Neraal's nye fiskematkonsept

Neraal & Co har utviklet et Neco fiskematkonsept med nye krydderblandinger og konsistensdannere tilpasset utvalget av fiskeråstoff.

Volda Fiskemat AS var den første bedriften som lanserte produkter med våre nye blandinger. Like etter fikk de gullmedalje for fiskepudding i NM i Sjømat 2001, arrangert av Norske Sjømatbedrifters Landsforening.

I 2002 økte de medaljesamlingen med to NM-bronsemedaljer for henholdsvis fiskepudding og fiskekaker. Det eneste som visstnok trakk bitte lite grann ned var den faste konsistensen (sic!), noe mange nok ønsker seg mer av enn mindre av. Likevel var dette en topprestasjon, når vi vet at over 80 produkter var påmeldt i de ulike klassene.

Også Ferdigmat AS i Arendal var påmeldt i 2002 med et nytt produkt. Her ble det gullmedalje for Norges beste grove fiskekake i industriklassen.

Begge produsentene melder om stor oppmerksomhet etter medaljedrysset og økning i etterspørselen fra gamle og nye kunder. Vil du ha mer informasjon om produktene, så klikk deg inn på Volda Fiskemat og Ferdigmat
.

Vil du som fiskematprodusent vite mer om Neco fiskematkonsept, så ta kontakt for en uforbindtlig prat eller en prøvekjøring!

 

kundeservice@neraal.no     bestille prøver