- spesialleverandør av ingredienser og krydderblandinger til næringsmiddelindustrien

Smaksstoffer   

Vi leverer smaksstoffer fra Haco Swiss til kjøtt, fisk, vilt, snacks, ferdigretter, sauser, supper, tomatprodukter, bakeri, pasta, konfektyr, meieri etc.

Vi leverer også frysetørket og spraytørket kaffe og te, samt ekstrakter.

Haco Swiss er et av verdens ledende kvalitetsprodukter av smaksstoffer.

Hydrolyserte Vegetabilske proteiner
Hydrolyserte vegetabilske proteiner (HVP) er de klassiske smaksstoffene som har vært produsert av Haco i over 60 år.  Høy kvalitet og stort utvalg.

Flavor Tools
Dette er imiterte HVP smaksstoffer som kan erstatte bruk av HVP.  Serien inneholder også produkter som kan erstatte bruk av glutamat (MSG).

Hacoflavors
Hacoflavor produktene er resultatet av en HVP-basert Maillard-type prosess.  Aromaen ligner kokte og stekte kjøttprodukter og brukes der hvor en utpreget kjøttsmak er ønsket.

Toparom  
Toparom er ikke HVP-baserte Maillard-type produkter.  Råvaren er hovedsakelig gjærekstrakter, soyasaus og enzymatisk nedbrutte proteiner.  I likhet med Hacoflavors har de en utpreget kjøttsmak.

Hacofond  
Et utvalg av smaksprodukter basert utelukkende på vanlige, rene matråstoffer som kan finnes på kjøkkenet, av og til kombinert med gjær.  Produktene er utviklet fra råvaresammensetninger komponert av profesjonelle Chef¢s.   Forbrukervennlig innholdsdeklarasjon.

Basemixer  
Basemixene er ut utvalg komponert av elementer fra alle smaksgrupper, inkludert HVP, Hacoflavor eller Toparom, i kombinasjon med naturlige eller kunstige aromastoffer, kryddere, krydderekstrakter etc.  Basemixer gir ubegrensede muligheter til å skreddersy en smaksprofil tilpasset den enkelte kunde.

HVP eller alternativer?

kundeservice@neraal.no     bestille prøver